Betaalmethodes

!! Helaas is het betalen met iDeal vanaf 1 februari 2018 niet meer mogelijk.

PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. Betalen met PayPal is heel eenvoudig en veilig.

- Voordeel: Na het afronden van de betaling kan het materiaal direct gedownload worden, geen transactiekosten.
- Nadeel: PayPal account nodig. Bij nieuwe accounts kan het 'n week duren voordat de eerste transactie is afgerond en goedgekeurd. Wel kun je Paypal eenvoudig opwaarderen ("vullen") met iDeal.

Handmatig Overboeken
is ook mogelijk wanneer u geen van bovenstaande betaalmogelijkheden wilt of kunt gebruiken. Plaatst u gerust materialen in de winkelwagen en klik vervolgens op afrekenen. Bij het afrekenen kunt u selecteren dat u het bedrag middels telebankieren over gaat maken. Wanneer wij dit geld op onze bankrekening hebben ontvangen wordt het materiaal direct naar u toegezonden. Het nadeel van deze methode is dat er enige tijd tussen kan zitten voordat het geld op onze bankrekening is bijgeschreven. Zo lang zal het ook duren voordat u het materiaal kunt downloaden. Dit proces kunnen wij op geen enkele manier versnellen. In het weekend worden door de banken geen transacties verwerkt. Op vrijdag bestellen is vaak pas op maandag downloaden. Vermeld altijd het factuurnummer van de bestelling(en)!!

 

- Voordeel: Geen transactiekosten
- Nadeel: Lange wachttijd mogelijk
 

IBAN   : NL38 INGB 0004 5576 57
t.n.v.   : Digiscrap Fotoservice
BIC   : INGBNL2A