Betaalmethodes

Digiscrap betaalmethodes

iDeal is een betaalmethode, ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en -diensten te vergemakkelijken. Wanneer men met iDeal wenst te betalen dan schakelt de webwinkel door naar de website van uw bank, waar de betaling afgerond kan worden.

- Voordeel: Na het afronden van de betaling kan het materiaal direct gedownload worden.
- Voordeel: Geen transactiekosten

Bancontact/Mr.Cash is de Belgische versie van iDeal. Betalingen in webwinkels worden ook doorgeschakeld naar de website van uw eigen bank waar men de betaling kan bevestigen zoals gebruikelijk is bij het het online-bankieren.

- Voordeel: Na het afronden van de betaling kan het materiaal direct gedownload worden.
- Voordeel: Geen transactiekosten

PayPal is gratis voor consumenten en werkt naadloos samen met uw betaalrekening en creditcard. Betalen met PayPal is heel eenvoudig en veilig.

- Voordeel: Na het afronden van de betaling kan het materiaal direct gedownload worden, geen transactiekosten.
- Nadeel: PayPal account nodig. Bij nieuwe accounts kan het 'n week duren voordat de eerste transactie is afgerond en goedgekeurd.

Handmatig Overboeken
is ook mogelijk wanneer u geen van bovenstaande betaalmogelijkheden wilt of kunt gebruiken. Plaatst u gerust materialen in de winkelwagen en klik vervolgens op afrekenen. Bij het afrekenen kunt u selecteren dat u het bedrag middels telebankieren over gaat maken. Wanneer wij dit geld op onze bankrekening hebben ontvangen wordt het materiaal direct naar u toegezonden. Het nadeel van deze methode is dat er enige tijd tussen kan zitten voordat het geld op onze bankrekening is bijgeschreven. Zo lang zal het ook duren voordat u het materiaal kunt downloaden. Dit proces kunnen wij op geen enkele manier versnellen. In het weekend worden door de banken geen transacties verwerkt. Op vrijdag bestellen is vaak pas op maandag downloaden. Vermeld altijd het factuurnummer van de bestelling(en)!!

- Voordeel: Geen transactiekosten
- Nadeel: Lange wachttijd mogelijk
 

Bankrekening ING   : 4557657
IBAN   : NL38INGB0004557657
BIC   : INGBNL2A


iDeal en Bancontact/Mr.Cash Veilig online betalen via Payment Service Provider ICEPAY

ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en Bancontact/Mr.Cash, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website aanvullende informatie vinden over uw online betaling via ICEPAY .