Advent kalender

De Digiscrap designers verrassen je ook dit jaar weer van 1 t/m 24 december met een adventskalender boordevol fikse kortingen van 35% en hele leuke uitdagingen. Elke dag is er wel een korting of een uitdaging! Wellicht is het een leuk idee om deze feestelijke adventskalender uit te printen zodat je elke dag kunt checken welke actie er op die dag is.

Klik op een datum op de kalender om naar de actie te gaan.

  • De acties worden geactiveerd om ongeveer 22:00 uur op de voorafgaande dag. De lopende actie zal dan verdwijnen. Dus wil je gebruik maken van een actie? Doe het dan vóór 22:00 uur op de betreffende dag!
  • De 35% kortingen van de designers en categorieën worden zichtbaar bij het afrekenen.
  • Voor de 35% korting op producten uit de categorieën: Project 365, Sinterklaas, Kitknallers en Dutch Choice dient bij het afrekenen een kortingvoucher gebruikt te worden per designer. Er kan maar 1 vouchercode gebruikt worden per bestelling. Voor producten van verschillende designers dient een aparte bestelling geplaatst te worden. Deze kortingsvouchers staan vermeld bovenaan de desbetreffende categorie.
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen of afgeprijsde producten.

Kijk de gezellige decembermaand mee op de adventskalender van Digiscrap.nl - Wij wensen je heel veel digiscrap plezier en een hele gezellige december feestmaand!