Urban Nature Collab Splatter

Urban Nature Collab Splatter
Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter Urban Nature Collab Splatter
Artikelnummer SKU04115
2.55 ($2.89)
inclusief BTW 21% ( 0.44 )
Aantal
1 (dit product is downloadbaar)

Synergy Ink | Urban Nature Collab Splatter

Zelfs te midden van de chaos van het drukke stadsleven van zelfs de kleinste steden vindt de natuur een weg om te overleven en vaak zelfs om te gedijen. Om elke hoek, verstopt in kleine scheuren, kronkelend om gegoten stalen spijlen; de natuur is er! We kunnen een hoop leren van de manier waarop de natuur weigert om op te geven, van de manier waarop ze de flatgebouwen trotseert die haar dreigen te verpletteren. Net als de natuur moeten wij ook een manier vinden, een manier om samen te leven als één..  

Deze splatters zijn een onderdeel van Urban Nature. Een gigantische art journal/mixed media collection gemaakt door Synergy Ink in samenwerking met The Urban Fairy. 

9 PNG, 300 dpi. 

: *
: *
: *
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):


*
CU4CU Papers 4
CU4CU Papers 4
desc here
€3.00 ($3.40)
School Daze
School Daze
desc here
€2.99 ($3.39)
Autumn 2 CU
Autumn 2 CU
desc here
€1.95 ($2.21)

Product beoordeling

Log in om te stemmen

Klant beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor dit product.