Urban Nature Collab PageKit

Urban Nature Collab PageKit
Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit Urban Nature Collab PageKit
Artikelnummer SKU04130
8.54 ($9.68)
inclusief BTW 21% ( 1.48 )
Aantal
1 (dit product is downloadbaar)

Synergy Ink | Urban Nature Collection Page Kit

Zelfs te midden van de chaos van het drukke stadsleven van zelfs de kleinste steden vindt de natuur een weg om te overleven en vaak zelfs om te gedijen. Om elke hoek, verstopt in kleine scheuren, kronkelend om gegoten stalen spijlen; de natuur is er! We kunnen een hoop leren van de manier waarop de natuur weigert om op te geven, van de manier waarop ze de flatgebouwen trotseert die haar dreigen te verpletteren. Net als de natuur moeten wij ook een manier vinden, een manier om samen te leven als één..  

Deze page kit bestaat uit alle elementen en papers van Urban Nature, gemaakt door Synergy Ink in samenwerking met The Urban Fairy. 

Meer dan 100 elementen met heel veel variatie!

Bestaat onder andere uit (maar niet gelimiteerd tot): Buttons, brads, frames, scribbles, heel veel bloemen en blaadjes, artsy doors, vlinders, tag, washi's, messy stitches, nietjes, vleugels, verkeersborden, transfers en watercolors, engeltje, boek, gezichten, camera's en een boom. Alles PNG, op 300 dpi. 

Daarnaast nog 20 papers, JPEG, 3600 bij 3600 pixels, 300 dpi.

: *
: *
: *
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):


*
Allure Masks
Allure Masks
desc here
€1.95 ($2.21)
Neutral Colors frames
Neutral Colors frames
desc here
€3.49 ($3.95)
Grafica Bundle
Grafica Bundle
desc here
€4.80 ($5.44)

Product beoordeling

Log in om te stemmen

Klant beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor dit product.