Urban Nature Collab Elements

Urban Nature Collab Elements
Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements Urban Nature Collab Elements
Artikelnummer SKU04120
5.97 ($6.76)
inclusief BTW 21% ( 1.04 )
Aantal
1 (dit product is downloadbaar)

Synergy Ink | Urban Nature Collab Elements

Zelfs te midden van de chaos van het drukke stadsleven van zelfs de kleinste steden vindt de natuur een weg om te overleven en vaak zelfs om te gedijen. Om elke hoek, verstopt in kleine scheuren, kronkelend om gegoten stalen spijlen; de natuur is er! We kunnen een hoop leren van de manier waarop de natuur weigert om op te geven, van de manier waarop ze de flatgebouwen trotseert die haar dreigen te verpletteren. Net als de natuur moeten wij ook een manier vinden, een manier om samen te leven als één..

Onderdeel van de Urban Nature Collectie. Een prachtige art journal/mixed media collectie gemaakt in samenwerking tussen Synergy Ink en The Urban Fairy. 

Meer dan 100 elementen met heel veel variatie!

Bestaat onder andere uit (maar niet gelimiteerd tot): Buttons, brads, frames, scribbles, heel veel bloemen en blaadjes, artsy doors, vlinders, tag, washi's, messy stitches, nietjes, vleugels, verkeersborden, transfers en watercolors, engeltje, boek, gezichten, camera's en een boom.

Alles PNG, op 300 dpi.

 

 

: *
: *
: *
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):


*
December Quoteas
December Quoteas
desc here
€3.95 ($4.48)
The Movies CU
The Movies CU
desc here
€3.25 ($3.68)
Dutch Party papers1
Dutch Party papers1
desc here
€3.25 ($3.68)

Product beoordeling

Log in om te stemmen

Klant beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor dit product.