Travel full kit

Travel full kit
Travel full kit Travel papers Travel layout by Jopke Travel layout by Henny PGD kits: Travel and Lost PGD Travel layout by Ali Travel layout by Sonja Travel by pixel giraffe design
Artikelnummer SKU04419
6.50 ($7.03)
inclusief BTW 21% ( 1.13 )
Aantal
1 (dit product is downloadbaar)

Travel  - Full kit- Pixel Giraffe Design

Deze kit is wat anders dan je van me gewend bent. Minder artsy, texturen en geen naturel kleuren. Deze kit bevat vrolijke kleuren, grappige doodles maar natuurlijk ontbreken ook wat verfspetters niet (je moet tenslotte nog wel een beetje bij jezelf blijven!).

De kit is gericht op reizen en vakantie, maar ook bruikbaar voor veel andere (buiten)foto's. De mogelijkheden zijn ruim met de gevarieerde papers, maskers, kadertjes, diverse elementen, wordart, overlay, washi tape, sterren scatter, grappige tekeningetjes/doodles en nog veel meer! 

 

Travel bestaat uit:

70 .png bestanden  |  1 .PSD bestand   |  9 .JPG bestanden       Alles opgeslagen op 300 dpi om een goede printkwaliteit te garanderen.

De previewfoto toont niet de volledige inhoud van de kit, maar een selectie en de meeste items zijn verkleind weergegeven op de 12x12 inch preview. De foto is niet opgenomen in de kit maar bedoeld als voorbeeld voor een van de maskers.

: *
: *
: *
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):


*
Out
Out
desc here
€4.99 ($5.39)
Neutraal fotoalbum pakket A4
Neutraal fotoalbum pakket A4
desc here
€6.50 ($7.03)
Winter Wortags
Winter Wortags
desc here
€1.95 ($2.11)

Product beoordeling

Log in om te stemmen

Klant beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor dit product.