King of Orange

King of Orange
King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange King of Orange
Artikelnummer SKU01409
5.99 ($6.48)
inclusief BTW 21% ( 1.04 )
Aantal
1 (dit product is downloadbaar)
Een aantal Digiscrap designers hebben samen met Berna Datema van Studio Berna de prachtige collab King of Orange gemaakt, ter ere van de abdicatie van Koningin Beatrix en de troonoverdracht aan Willen Alexander. Perfect voor Digitaal scrappen. Met deze kit kun je al je Koninginnedag en Koningsdag foto's op een originele manier digiscrappen, bewaren en koesteren in een schitterend fotoboek of canvas aan de muur. Want een dag als 30 april 2013 zullen de meesten van ons niet snel weer meemaken! De kit bevat maar liefst 100 elementen, 14 overlays, 47 papers en 6 hybride kronen. Met de hybride kronen heb je alles in huis om voor je kind een leuke kroon in elkaar te knutselen om deze bijzondere dag een extra feestelijk tintje te geven!

elementen 300 dpi/png
papers 300 dpi/jpg
hybride kronen pdf en A4 bestanden om zo uit te printen
: *
: *
: *
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):


*
Warm
Warm
desc here
€2.25 ($2.43)
Coffee or Tea? Vol.1
Coffee or Tea? Vol.1
desc here
€3.00 ($3.24)
Celebrate stacked papers
Celebrate stacked papers
desc here
€2.49 ($2.69)

Product beoordeling

Log in om te stemmen

Klant beoordelingen

  • Auteur: Babet
    Wat een fraaie kit is dit, mijn 2 dochters zijn druk in de weer geweest met de kronen en ik heb er zelf onbetaalbaar gezellige fotopagina's mee gemaakt!