January's Magic - Collection

January's Magic - Collection
January's Magic - Collection January's Magic - Essentials January's Magic - Expressions January's Magic - Papers January's Magic - Accents January's Magic - Goodie Pack
Artikelnummer SKU05126 Normale prijs: €14.00
12.60 ($13.62)
inclusief BTW 21% ( 2.19 )
Aantal
1 (dit product is downloadbaar)

January's Magic - Collectie is een digitale verzameling van de hele January's Magic collectie inclusief een gratis goodie pack gecreëerd door Studio PIX+ Prints. De January's Magic collectie gaat helemaal over de magie van een nieuwe frisse januari-start. Voor velen van ons is januari de maand van verandering. We hebben goede voornemens en de wil om dingen te veranderen om zo oude onplezierige of ongezonde gewoonten kwijt te raken. Je kunt met deze geweldige artjournal collectie fantastische scrapbookpagina's maken met foto's, je gevoelens uiten op je eigen artistieke artjournal-manier of dingen opschrijven in combinatie met enkele elementen. Vanwege de kunstzinnige accenten en wordarts is deze collectie ook zeer geschikt voor quote canvassen en wenskaarten. Ik heb in de goodiepack een voorbeeld hoe deze kit te gebruiken is als pocket journal planner.

Alle bestanden zijn 300 dpi.

*** LET OP ***

- Het is mogelijk dat voorbeeld layouts papers/elementen/wordarts en/of gebruikte templates enz... bevatten die niet in dit product zitten.
 

: *
: *
: *
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):


*
Little Baby tape
Little Baby tape
desc here
€1.95 ($2.11)
Urban Christmas papers
Urban Christmas papers
desc here
€2.50 ($2.70)
Blossom 4
Blossom 4
desc here
€2.00 ($2.16)

Product beoordeling

Log in om te stemmen

Klant beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor dit product.