Blossom-Bundle

Blossom-Bundle
Blossom-Bundle Blossom-Bundle Blossom-Bundle Blossom-Bundle brushes - personal use 100% detail brushes 100% detail papers
Artikelnummer SKU03650 Normale prijs: €12.50
9.90 ($11.22)
inclusief BTW 21% ( 1.72 )
Aantal
1 (dit product is downloadbaar)

Blossom Bundel - Pixel Giraffe Design

 

Deze bundel werd geinspireerd door de nectarinebloesem in onze tuin. Deze vind je hier dus veelal terug (gefotografeerd, geverfd en getekend) met wel een kleine aanpassing van de gebruikelijke roze kleur naar de kleuren van de Dutch Choice van de juni 2017. Deze bundel past dan ook perfect bij de andere Dutch Choice producten van deze maand. Leuk voor het maken van layouts met tuinier-, lente of buitenthema's!

De bundel bevat de kits Blossom-Elementen, Blossom-Papers en daarnaast de kit Blossom-Brushes*)  en een gratis addon, die niet los te verkrijgen. De addon krijg je automatisch als je de Blossom bundel koopt. De kits  zijn ook los verkrijgbaar*) maar als je de bundel aanschaft bespaar je flink op de aanschafprijs.

De bundel met addon bestaat onder andere uit achtergronden/papers, maskers, brushes, buttons, nietje, tape, frame, tekeningen en diverse blendables. Sommige onderdelen hebben meerdere varianten.

 

Deze bundel bevat:

74 .png bestanden   |   1 .PSD bestand   |   10 .jpg bestanden   | 1 .ABR bestand 

papergrootte: 3600x3600  alles opgeslagen op 300 dpi voor zeer goede printkwaliteit.

 

*) De brushset Blossom is los ook beschikbaar met een licentie voor (gelimiteerd) commercieel gebruik. De overige Blossom-kits en de gehele bundel is alleen beschikbaar met een licentie voor persoonlijk gebruik -dus ook de brushes die in de bundle zitten zijn alleen voor persoonlijk gebruik.

: *
: *
: *
Voer de tekens in die u ziet in de onderstaande afbeelding.
(als u hier geen afbeelding ziet, schakel dan afbeeldingen tonen in uw webbrowser in en laad deze pagina opnieuw):


*
Inspiration Tabs
Inspiration Tabs
desc here
€2.95 ($3.34)
Joy Today Alpha
Joy Today Alpha
desc here
€1.85 ($2.10)
Romance
Romance
desc here
€4.49 ($5.09)

Product beoordeling

Log in om te stemmen

Klant beoordelingen

Er zijn nog geen reviews voor dit product.